Solid Serien

SOLID SERIEN

Tungviktsklassen för träkonstruktion

Solid Serien består av konstruktionsskruvar som framför allt används till grova träkonstruktioner. Skruvarna har utvecklats i nära samarbete med limträindustrin och sitter redan i några av europas mest imponerande träbyggnader.

Träskruv Dubbelgängad
SW-D

Träskruv dubbelgängad SW-D används för montage i tyngre konstruktioner som exempelvis limträbalksystem samt även träkonstruktioner där montaget ska vara dolt. Skruven är ytbehandlad med Protec+ som är en C3 klassad och slitstark ytbehandling för utomhusmiljö. Spikspetsen ger en fin sänkning utan flisbildning.

Träskruv Sexkant
SS-H Impreg®+

Används i tunga och bärande konstruktioner- t ex. trappor och limträkonstruktioner. Skruven är ytbehandlad med Impreg+ (C4) som klarar av normala utomhusmiljöer. Kan även med fördel ersätta fransk träskruv. Konan under huvudet ger perfekt passning i beslagshål.

TRÄSKRUV BRICKHUVUD
SW-W GULFÖRZINKAD

Träskruv SW-W är en grövre träskruv med slaget huvud som används inomhus. TX-spår för stadigt grepp samt S-spets som motverkar sprickbildning. Skruven har stamfräs som minskar indrivnings-momentet

TRÄSKRUV FÖRSÄNKT
SW-C GULFÖRZINKAD

Träskruv SW-C är en grövre träskruv som används inomhus. TX-spår för stadigt grepp samt S-spets som motverkar sprickbildning. Skruven har stamfräs som minskar indrivningsmomentet.