Skruv för varje skiva

Gunnebo Fastenings Skruv för varje skiva. Här finns skivskruv för alla kombinationer av skivor och reglar, samt guiden Skivskruvsguiden.

Skruv för varje skiva

Ett komplett program av skivskruv

Gunnebo Fastening har samlat 455 byggskivor i en databas och har kartlagt alla skivor och reglar som har en skruv. För att bli ännu mer kompletta lanseras nu hela 29 nya artiklar som har utvecklats tillsammans med Sveriges skivleverantörer och hantverkare.

Ett komplett program av skivskruv

45 olika skivkombinationer har testats för att utveckla effektiva och snygga montage. Gunnebo Fastening kan därför erbjuda ett komplett system av skruvlösningar för olika skivor som möter de allra högsta kraven, från den professionella hantverkaren.

Många skivor

Bygghandeln är idag full av olika byggskivor en del vanligare än andra. Att hitta skruv till gipsskiva mot en träregel är ingen större utmaning, men ovanligare skivor och extraordinära kombinationer av skivor/reglar kan lätt ställa till det. Ibland är det inte ens säkert att det finns fungerande skruv.

Utmanande skivor

De flesta skivor är bra till något, men de är inte alltid utvecklade för effektiva och
snygga montage. Används fel skruv så kan skivan skadas (om den ens klarar av att monteras). Dessutom måste skivleverantörens föreskrifter och i vissa fall AMA Hus krav följas för att få ett godkänt montage.

Det ska vara lätt att hitta rätt skruv

Nu vet du att Gunnebo Fastening har ett unikt och brett skivsskruvssortiment med högsta prestanda. Men hur väljer du rätt lösning för ditt projekt? På guidecenter.se finns en interaktiv Skivskruvsguide där
du enkelt bygger upp din konstruktion och får en tydlig skruvrekommendation. Gå in och testa!