Marknadskommunikatör, vikariat

Marknadskommunikatör, vikariat

Om Tjänsten

Du kommer att ingår i företagets Produkt och Marknadsorganisationen. Tjänsten är ett vikariat t.o.m. 28 september 2020. Tjänsten består av att ta fram relevant marknadsmaterial samt projektleda mässor och andra marknadsaktiviteter. Du är även ansvarig för våra webbplattformar och andra digitala verktyg och guider.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Framtagning av kataloger, produktblad och broschyrer
  • Projektledning av mässor och andra marknadsaktiviteter
  • Delaktig i marknads-och annonsplanering
  • Butikskommunikation
  • Stöd till Produktchefer och vår säljkår vid framtagning av kampanjer och aktiviteter
  • Ansvarig för uppdatering av våra sociala media kanaler #gunnebofastening #simpsonstrongtiesweden

I tjänster ingår ansvar för utveckling och uppdatering av våra web-sidor och bildbanker och att vara huvudkontakt med vår reklambyrå. Du kommer att ha många interna såväl som externa kontaktytor både med våra kunder och kollegor i Sverige, Europa och USA och spela en viktig roll i utvecklingen av vår marknadsföring och försäljning.

Vi söker
Vi söker en strukturerad person med vana av att driva och samordna projekt. En avgörande del av tjänsten är att kunna sätta sig in i våra kunders och slutanvändares behov. Då arbetet har många interna och externa gränssnitt krävs en god kommunikationsförmåga och ett teamorienterat arbetssätt. Du bör även ha erfarenhet och kunskap inom digital marknadsföring och sociala medier.

Du har eftergymnasial utbildning och/eller fristående kurser i marknadsföring och marknadskommunikation samt goda kunskaper i både tal och skrift i svenska och engelska. Vi ser gärna att du har arbetat med liknade uppgifter tidigare. Vikariatet är tidsbegränsat och arbetstiden är heltid.

Arbetet kräver goda kunskaper i framtagning av marknadsmaterial och marknadsaktiviteter. Önskvärt är erfarenhet av arbete i Adobe Creative Cloud paketet (Photoshop, InDesig) samt webbpubliceringsplattformen WordPress.

Är detta något för dig?

Skicka ansökan snarast, urval sker löpande. Dock senast 25 juli 2019.

Skicka in CV och personligt brev till: karin.cademan@gunnebofastening.com

Telefon: 0490-89 224

Välkommen med din ansökan!

Tipsa någon om tjänsten