Bli återförsäljare

Bli återförsäljare

Som återförsäljare till Gunnebo Fastening får du tillgång till en attraktiv butiksprofil med ett självsäljande system som gör det lätt för dina kunder att hitta vad dem söker.

 • Snabbt och enkelt att komma igång
 • Lättnavigerat – kunderna hittar enkelt det dem söker
 • Vi hjälper dig hitta rätt lösning för din butik
  eller ring din lokala säljare

  Vertikalskyltar

  Med våra vertikalskyltar guidas kunden till rätt sektion i hyllan.

  För att beställa vertikalskyltar, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en bra lösning anpassad efter ditt sortiment.

  Hylltalare

  Med våra hylltalare lyfts produkten fram än tydligare.

  Hållare Hylltalare

  Fästs i hyllkantslist. Format 100×58 mm.

  Hyllkantslist

  Kan beställas separat om du har Hestras butiksinredning med perforerade plåthyllor.

  Plastremsa

  Svart 26×885 mm för hyllkantslist

  Svart 35×885 mm för hyllkantslist

  För att beställa hylltalare, hyllkantslist eller plastremsa, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en bra lösning anpassad efter ditt sortiment.

  Toppskyltar visar vägen

  Produkterna i hyllan är underordnade toppskylten som har tydlig rubrik och en förklaring till färgkoden på förpackningsetiketten, vilket gör det snabbt och enkelt att hitta rätt.

  Toppskyltshållare

  Skylthållare med kartongspår för våra toppskyltar passar till Hestras standardmodul 900. Hållaren är svartlackerad och passar skyltformat 898×112 mm.

  Snabbt och enkelt

  Vi vet att du som jobbar i butik gärna vill ge dina kunder bästa möjliga service, men erfarenheten säger att servicen inte alltid kan ges just precis med detsamma. En del kunder vill dessutom gärna själva leta bland hyllorna. I en modern kombination av praktiska detaljer och en design attraktiv för målgruppen presenterar vi en butiksprofil med ett självsäljande system.

  Lättnavigerat

  Butikskonceptet ger ett lättnavigerat system, inte bara för slutförbrukaren utan även för dig som butikssäljare. Informationen hjälper till att lyfta fram det väsentliga kring produkten – styrt efter kundens behov. Extra eller ny personal kan också snabbt skaffa sig en överblick för att kunna ge kunden bra service.

  Vägledande etiketter

  Genom symboler på våra etiketter berättar vi om produktens användningsområde och i vilka typer av material den kan monteras samt om den är lämplig för torr eller fuktig miljö. Primär produktinformation syns på framsidan av paketet medan sekundär information sitter på sidan.

  Hela eller delar av konceptet

  Konceptet består av hyllsektioner, toppskyltar, vertikalskyltar samt hylltalare. För att köpa butiksprofileringen i sin helhet, kontakta oss för en lösning som matchar ditt behov. Utöver våra hyllsektioner kan övriga delar köpas separat till ert befintliga hyllsystem så länge ni har Hestras sektioner med perforerade plåthyllor.

  Vi hjälper dig

  Vill du ha mer information om vårt butikskoncept och veta vilken skillnad lösningen kan göra just i din butik, tveka inte att ta kontakt med din representant från Gunnebo Fastening. Vi stöttar självklart praktiskt vid montering av hyllsystemet.

  Eller ring din lokala säljare direkt.