Tekla

Ladda ner Tekla-komponenter

Gunnebo Fastening satsar på BIM!

Tekla är en programvara för BIM-modellering, och används främst av konstruktörer för att uppföra avancerade modeller och konstruktionsdetaljer. Modellerna används genom hela byggnationen, både som konstruktionsunderlag, men kan även utnyttjas för avancerade analyser och mängdavtagningar.

Gunnebo Fastening vill vara en del i byggindustrins utveckling mot en högre grad av digitalisering och lanserar därför ett eget bibliotek av objekt för våra mest populära Träskruvar. Objekten kan direkt lyftas in i projektörernas modeller från Tekla Warehouse.

Installationen av Gunnebo Fastenings produkter görs genom att kopiera alla Gunnebo Fastening ITEMs .xml filer från katalogen ShapeGeometries och klistra in dem i den aktuella modellmappen ShapeGeometries-katalogen. Gör sedan samma sak med .xml filerna för Shapes.

Importera sedan Gunnebo_Fastening_Package_180115.uel till komponent-katalogen. Öppna sedan den aktuella modellen igen så att attribut-filerna för Gunnebo Fastenings componenter och ITEMs läses in i modellen.

Placera L Gunnebo Fastening Screw listan i modellmappen.

Klicka här för att ladda ner Tekla-komponenterna