Referensobjekt

Referensobjekt

På den här sidan hittar du Gunnebo Fastenings referensobjekt där våra produkter spelar en viktig roll.

Sara Kulturhus - Skellefteå

Mitt i centrala Skellefteå är vi på Gunnebo Fastening med och levererar skruv till Sara Kulturhus. Ett av världens högsta trähus med sina 20 våningar som sträcker sig ca 80 meter upp från marken.

Magasin X - Uppsala

Magasin X blir inte en unik byggnad bara i Uppsala, utan i hela landet. När det står klart under 2021 blir det Sveriges största kontorshus med en stomme helt i trä.

CIK Arena - Knivsta

CIK Arena är en 9000 kvadratmeter stor byggnad för idrott och kulturverksamhet i Knivsta som omfattas av en ishall, sporthall och lokaler för kulturskolan. Anläggningen byggs i flera våningsplan och är kommunens hittills största byggprojekt.

Villa Söderköping KL-TRÄ

Villa KL-TRÄ - Söderköping

KL-trä vinner allt mer mark som byggnadsmaterial. Det är ett klimatsmart alternativ till mindre hållbara material såsom stål och betong. Trä är förnybart, binder koldioxid och bidrar dessutom till en effektiv byggprocess. Detta är saker som är viktiga för Erik Wilén som driver Wiléns Trähus. Erik startade sin firma 2017 och samarbetar med Martinsons som levererar Svanen märkta element direkt till byggarbetsplatsen. Här kan du läsa mer om ett av hans pågående projekt i Söderköping.