Butikskommunikation

Butikskommunikation

Snabbt och enkelt

Vi vet att du som jobbar i butik gärna vill ge dina kunder bästa möjliga service, men erfarenheten säger att servicen inte alltid kan ges just precis med detsamma. En del kunder vill dessutom gärna själva leta bland hyllorna. I en modern kombination av praktiska detaljer och en design attraktiv för målgruppen presenterar vi en butiksprofil med ett självsäljande system.

Lättnavigerat

Butikskonceptet ger ett lättnavigerat system, inte bara för slutförbrukaren utan även för dig som butikssäljare. Informationen hjälper till att lyfta fram det väsentliga kring produkten – styrt efter kundens behov. Extra eller ny personal kan också snabbt skaffa sig en överblick för att kunna ge kunden bra service.

Vägledande etiketter

Genom symboler på våra etiketter berättar vi om produktens användningsområde och i vilka typer av material den kan monteras samt om den är lämplig för torr eller fuktig miljö. Primär produktinformation syns på framsidan av paketet medan sekundär information sitter på sidan.

Hela eller delar av konceptet

Konceptet består av hyllsektioner, toppskyltar, vertikalskyltar samt hylltalare. För att köpa butiksprofileringen i sin helhet, kontakta oss för en lösning som matchar ditt behov. Utöver våra hyllsektioner kan övriga delar köpas separat till ert befintliga hyllsystem så länge ni har Hestras sektioner med perforerade plåthyllor.

Vertikalskyltar

Med våra vertikalskyltar guidas kunden till rätt sektion i hyllan.

För att beställa vertikalskyltar, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en bra lösning anpassad efter ditt sortiment.

Hylltalare

Med våra hylltalare lyfts produkten fram än tydligare.

Hållare Hylltalare

Fästs i hyllkantslist. Format 100×58 mm.

Hyllkantslist

Kan beställas separat om du har Hestras butiksinredning med perforerade plåthyllor.

Plastremsa

Svart 26×885 mm för hyllkantslist

Svart 35×885 mm för hyllkantslist

För att beställa hylltalare, hyllkantslist eller plastremsa, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en bra lösning anpassad efter ditt sortiment.

Toppskyltar visar vägen

Produkterna i hyllan är underordnade toppskylten som har tydlig rubrik och en förklaring till färgkoden på förpackningsetiketten, vilket gör det snabbt och enkelt att hitta rätt.

Toppskyltshållare

Skylthållare med kartongspår för våra toppskyltar passar till Hestras standardmodul 900. Hållaren är svartlackerad och passar skyltformat 898×112 mm.

Vår säljare hjälper dig!

Vill du ha mer information om vårt butikskoncept och veta vilken skillnad lösningen kan göra just i din butik, tveka inte att ta kontakt med din representant från Gunnebo Fastening. Vi stöttar självklart praktiskt vid montering av hyllsystemet.

Kontaktuppgifter till våra säljare hittar du här »