Helt nya gunnebofastening.se

En smart och modern hemsida med allt du behöver veta om infästning!

Gunnebo Fastening har lanserat en ny modern hemsida. Tack vare ett förnyat grafiskt gränssnitt, genomtänkt navigering och relevanta informationsflöden är den nya sidan snabb, smidig och enkel att använda.

Under maj månad lanserade Gunnebo Fastening sin nya hemsida. Den nya hemsidan ska förenkla informationssökandet med nytt grafiskt gränssnitt och en enklare navigering framförallt på de olika produktsidorna för infästning. Mycket tid har lagts på struktur och till skillnad från den gamla sidan har den nya fyllts med inspiration, snygg design tilltalande texter, allt för att skapa en användarvänligare och bättre struktur.

”Vår nya hemsida är skapad för att vara så enkel och smidig som möjligt för våra kunder och besökare att navigera och tillgodogöra sig den information som de behöver vad gäller våra olika infästningskategorier, hjälpmedel och kontaktinformation. Den är dessutom responsiv och anpassar sig efter besökarens skärm, oavsett om hen surfar på dator, surfplatta eller mobiltelefon.”
– Karin Cademan, Marknadskommunikatör, Gunnebo Fastening

För besökaren blir det en hel del nya smarta funktioner och redskap både för att lätt hitta rätt infästning för rätt applikation men också kunna utvidga sin egen kunskap kring infästning. Ett besök i vår kunskapsbank gör alla till ett infästningsproffs.

Den nya sidan har även ett helt nytt pressrum där besökaren kan följa Gunnebo Fastening på sociala medier, anmäla sig till pressutskick och läsa om allt spännande som händer på infästningsfronten.

Det här vill du inte missa!

För mer information och bildmaterial kontakta:
Karin Cademan, Marknadskommunikatör Gunnebo Fastening
Mail: karin.cademan@gunnebofastening.com