Infästning för byggbeslag

Infästning för byggbeslag

Upptäck styrkan i systemet

Upptäck styrkan i systemet med Gunnebo Fastening och Simpson Strong-Tie.

Oavsett om du är professionell användare eller en “gör det självare” kommer vårt sortiment av infästning för byggbeslag garantera att du alltid hittar rätt lösning för dina konstruktioner. 

Byggbeslag från Simpson Strong-Tie och infästning från Gunnebo Fastening är designade för att hjälpa dig att bygga starkare och säkrare konstruktioner. I våra kataloger och på våra hemsidor deklarerar vi bärförmågor för våra produkter, för var och en av de olika applikationerna där de är lämpliga.
Ingenjörer och konstruktörer använder dessa bärförmågorna när de specificerar och föreskriver vilka produkter och material som ska användas till konstruktionerna.

För att dessa bärförmågor ska kunna användas och överföras till den faktiska konstruktionen är det viktigt att byggbeslagen monteras med den infästning som beräkningarna görs på och att de monteras enligt de angivna spikmönstren. All denna information finns i våra kataloger.

Tillsammans skapar byggbeslagen och infästningen ett system där de olika delarna inte kan bytas ut. Så om du vill vara säker på att du kan dokumentera bärförmågorna för de konstruktioner du bygger, är det viktigt att du använder rätt infästning för dina byggbeslag.

För att lära dig mer om Simpson Strong-tie byggbeslag besök: strongtie.se