Woody Bygghandel AB väljer Gunnebo Fastening som ny huvudleverantör av infästning

Gunnebo Fastening kan stolt presentera att en ny spännande framtid väntar tillsammans med en av Sveriges största bygghandelskedjor – Woody Bygghandel AB. Valet av Gunnebo Fastening som central huvudleverantör av infästning stärker bolagens tidigare relation. I kraft av avtalet kommer Gunnebo Fastening erbjuda Woodys butiker ett heltäckande sortiment av högkvalitativa infästningslösningar för den professionella användaren.

Woody är en kedja med fristående anläggningar som arbetar hårt för att erbjuda hög service, kvalité och erfarenhet i en tid där konkurrensen hårdnar mot no-name varumärken och snabb försäljning i stunden. En viktig del i arbetet mot att bli proffsens självklara val är att kunna erbjuda högkvalitativa produkter för alla situationer – samarbetet med Gunnebo kommer ytterligare stärka Woodys vision och erbjudande.

Gunnebo Fastening som är en del av Simpson Strong-Tie – världsledande inom byggbeslag och fästelement, går in som huvudleverantör till Woody Bygghandels närmare 90 fristående anläggningar. Avtalet innebär att Gunnebo Fastening kommer att kunna erbjuda Woodys butiker ett fullsortiment inom infästningskategorierna: Spik, Skruv, Bandad Spik, Bandad skruv, Expander, Plugg samt Byggbeslag.

Gunnebo Fastening har i över 250 år levererat infästningslösningar till den professionella användaren. Med kvalité, miljö och säkerhet som ledstjärnor arbetar vi hårt med att stärka våra återförsäljare, såväl med högkvalitativa och innovativa produkter som med vår kunskap och erfarenhet. Genom produktutveckling, egen produktion och lagerhantering på plats i Gunnebo, samt ett rikstäckande säljarnätverk finns vi nära alla landets Woody anläggningar varje dag.

För mer information om oss se: www.gunnebofastening.se

För information och bildmaterial kontakta: