Skruv för varje skiva

Ett komplett program av skivskruv för den professionella hantverkaren!

455 skivor har kartlagts och 45 olika skivkombinationer har fysiskt testats för att utveckla effektiva och snygga montage av byggskivor. För att bli mer kompletta lanseras nu 29 nya artiklar, som tillsammans med övriga skivskruvar gör att Gunnebo Fastening kan erbjuda ett komplett system av skruv för skivor som möter de allra högsta kraven, från den professionella hantverkaren.

Skivleverantörerna utvecklar idag nya skivor med egenskaper för att vara fukttåliga, slagtåliga, lätta att bära och så vidare, men få skivor är utvecklade för att vara lättmonterade. Den utmaningen har Gunnebo Fastening tagit på allvar genom att lansera ett helt nytt skivskruvskoncept! Två års arbete har gjorts tillsammans med skivtillverkare och hantverkare för att kartlägga vilka skivkombinationer som ännu saknar en riktigt bra skruv. Totalt har 455 av Sveriges vanligaste skivor kartlagts och hela 45 skivkombinationer har testats.

Tack vare en rad nylanseringar kan nu Gunnebo Fastening presentera ett komplett program av skivskruv där man tagit fram skruvlösningar för de skivor där det tidigare saknats. Några av nykomlingarna bland våra totalt 29 artiklar är:

”Att hitta en fungerande skruv till att montera standardgips mot reglar är inget större problem även om det finns stora kvalitetsskillnader mellan olika leverantörer. Vi har velat ta oss an de mer utmanande montagen, för de där tillfällena där det inte har funnits förutsättningar att göra effektiva montage med bra slutresultat.”
– Isac Lejondahl, Produktchef Skruv & Infästning, Gunnebo Fastening

Gunnebo Fastening har dock inte valt att stanna där. När kombinationerna blir komplexa är det inte alltid lätt att veta vilken skruv och dimension som ska användas för att få effektivast möjliga montage, med bästa möjliga slutresultat och dessutom enligt Skivleverantörernas och AMA Hus föreskrifter. Därför har Gunnebo Fastening även tagit fram en innovativ Skivskruvsguide där besökaren via Guidecenter.se får tillgång till guiden och kan bygga upp väggmoduler, lager för lager och få en fungerande skruvrekommendation.

Numera blir det väldigt lätt att göra rätt!

Lansering: produktkonceptet ”Skruv för varje skiva” finns tillgängligt fr.o.m. mars 2017.

För mer information om ”Skruv för varje skiva” kontakta:
Isac Lejondahl, Produktchef Skruv & Infästning Gunnebo Fastening
Mail: Isac.lejondahl@gunnebofastening.com

För information ang. publicering och bildmaterial kontakta:
Karin Cademan, Marknadskommunikatör Gunnebo Fastening
Mail: karin.cademan@gunnebofastening.com