Takpanneskruv och Nockpanneskruv

Takpanneskruv och nockpanneskruv

Smartaste lösningen för fixering av betongpannor

Nu lanseras äntligen Takpanneskruv och Nockpanneskruv – infästningar speciellt lämpade för fixering av betongpannor. Gunnebo Fastening har sedan en lång tid tillbaka sålt infästning för betongpannor till några av de största takpanneproducenterna i Norden. Skruvarna har länge varit efterfrågade av våra återförsäljare, och nu tillgängliggörs de för första gången till alla våra kunder.

“Vår Takpanneskruv och Nockpanneskruv sitter redan i många av landets hustak och är väldigt uppskattade bland hantverkare. Självklart ska vi göra skruvarna tillgängliga för alla”.
– Isac Lejondahl, Produktchef Skruv & Infästning Gbo Fastening Systems

Båda skruvarna är tillverkade i Rostfri A2-kvalitet för att ha en livslängd som minst motsvarar Takpannornas. Längder och huvudutföranden är helt anpassade till AMA Hus för ett godkänt montage.

Takpanneskruven är 75mm lång och har ett litet koniskt huvud. S-spetsen gör så att bärläkten inte riskerar att spricka, och huvudet på skruven följer kravet på att vara minst 1,5x Takpannans håldiameter.

Nockpanneskruven klarar av att hantera vindlasterna som de utsatta Nockpannorna påfrestas av. Under huvudet finns en tätning som framför allt behövs när inte skruven täcks av en annan takpanna.

Med Takpanneskruv och Nockpanneskruv från Gbo Fastening Systems AB får du inte bara en enkel takläggning och demontering, utan även en säker konstruktion med en livslängd som överträffar takpannornas.

Lansering: Produkterna Takpanneskruv och Nockpanneskruv finns tillgängliga fr.o.m. augusti 2017.